Sivut

lauantai 9. tammikuuta 2016

Kotiäidin terveiset


Hei,

Olen 36 –vuotias kotiäiti Cambridgestä, Englannista.

Siitä alkaen, kun muutimme Englantiin, on minulta useamman kerran tiedusteltu pidänkö blogia. ”Olisi kiva lukea millaista teidän elämä on siellä Englannissa”. Ei tullut perustettua blogia silloin. Tuntui, ettei minulla ole mitään kerrottavaa, koska elän ihan tavallista perustylsää kotiäidin arkea. Sitä samaa mitä Suomessa, mutta vaan uudessa ympäristössä. Loppuvuodesta 2015 alkoi tuntua, että josko sittenkin perustaisin oman blogin. Elämässämme tapahtuneen ison muutoksen myötä tuntui, että voisihan minulla jotain kerrottavaa ollakin.

On ihanaa, kun ihmiset koti-Suomesta kyselevät kuulumisia, mutta loppujen lopuksi kaikille vastaamiseen voi mennä useita tunteja, kun pitkin päivää WhatsAppailee, sähköpostittelee, Skypettää. Aina joku joutuu odottamaan vastaustaan pitkäänkin tai jopa unohtuu.  Lisäksi yhdelle muistaa kertoa yhtä ja toiselle toista ja lopulta ei tiedä kenelle on kertonut ja mitä. Kertomalla kuulumisia blogissa ystävät ja tuttavat voivat halutessaan lukea elämästämme myös täältä.

Tulen alkuun päivittämään takautuvasti kaksosten odotusta koskevia asioita, koska itse tykkäsin lukea muiden monikko-odottajien kokemuksista odottaessani vauvoja. Toivottavasti pika puoliin pääsen ajantasaisiin päivityksiin.
 

ps. Ystävät, älkää silti lakatko pitämästä yhteyttä. Arvostan todella yhteydenpitoamme. Pysytään yhteyksissä! 
 

3 kommenttia:

 1. Hei! Mukava lukea kuulumisia sieltä päin. Monesti olen pohtinut mitä sinne kuuluu, mutta en ole saanut sit kuitenkaan kysyttyä. Ihan kylmät väreet meni kun luin tuosta istukan sijainnista ja miten oot pärjännyt siellä lääkäreiden, midwifejen ynnä muun hoitohenkilöstön kanssa. Terveisiä pojille!

  VastaaPoista
 2. Heippa, vähän samoilla ajatuksilla lähti minullakin. Olis ollut kiva jos ois aloittanut jo 4 vuotta sitten. Mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Ja ainahan voi kirjoittaa takautuvasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati kommentistasi. Näin jälkikäteen ajatellen olisi todellakin kannattanut aloittaa blogi jo ennen tänne muuttoa. Ihan omaa itseä varten. Asiat unohtuvat niin nopeasti. Meillä paluumuutto lähenee ja olisi kiva palata esimerkiksi muuttoa edeltäneisiin tunnelmiin.

   Poista